ONTWERPWEDSTRIJD

 

Ontwerp jouw eigen knuffel!

Ben jij creatief, heb jij een ruime fantasie en kan jij goed met een haaknaald overweg? Zou jij graag willen dat jouw ontwerp in de spotlights komt te staan en zou jij wel kans willen maken op een geweldig shoptegoed in onze webwinkel? Dan is deze uitdaging iets voor jou!

Ontwerp jouw eigen amigurumi. Dit mag een dier zijn, een fantasiewezen, een lief popje… gebruik jouw eigen ideeën en fantasie! De winnaar ontvangt een shoptegoed van maar liefst €100,- én stelt zijn/haar ontwerp beschikbaar voor een super gave CAL*, zodat iedereen het winnende patroon (gratis) kan haken!

De 2e en 3e prijs winnen tevens een leuk shoptegoed én de patronen zullen een jaar lang GRATIS te downloaden zijn vanaf deze pagina! Daarnaast zullen er leuke, bijbehorende garenpakketjes worden opgenomen in de shop! 

Even op een rijtje: 

  • Haak jouw EIGEN ontwerp (dit patroon mag niet eerder zijn gedeeld/gepubliceerd!)
  • De materialen die je gebruikt, moeten voorkomen in ons assortiment. Onze voorkeur gaat uit naar garens van Scheepjes (Catona) of Durable (Coral) (weet je het niet zeker? Stuur ons dan even een mailtje met de materialen die je wilt gaan gebruiken!) 
  • Mail duidelijke, mooie foto's van jouw ontwerp én het uitgeschreven patroon (in Word bestand) vóór 31 december 2022 naar info@daniscreaties.nl met het onderwerp: 'ontwerpwedstrijd'. Vermeld ook jouw naam, adres en woonplaats in jouw mail.  Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging als wij jouw ontwerp ontvangen hebben (check ook jouw SPAM). Ontvang je geen bevestiging? Dan is jouw aanmelding waarschijnlijk niet goed bij ons binnen gekomen.
  • Uit alle inzendingen wordt een top 3 gekozen; deze winnen allemaal een prijs! 
  • De top 3 inzendingen zullen in de eerste week van januari 2023 gedeeld worden op onze Facebookpagina 'Dani's Creaties'. Gedurende 3 dagen mogen mensen hun favoriete inzending een 'like' geven. Het uiteindelijke aantal likes zal de 1e, 2e en 3e plek bepalen! 
  • Jouw (ontwerp)naam wordt ten alle tijden vermeldt! Je wint dus ook naamsbekendheid! Indien gewenst kunnen Sociale Media (zoals Facebookpagina, Instagram) gedeelt worden. 
  • 1e prijs: €100,- shoptegoed op www.daniscreaties.nl + een super gave CAL* met jouw ontwerp!
  • 2e prijs: €50,- shoptegoed op www.daniscreaties.nl + jouw haakpatroon én garenpakketjes een jaar lang in onze shop!
  • 3e prijs: €25,- shoptegoed op www.daniscreaties.nl + jouw haakpatroon én garenpakketjes een jaar lang in onze shop!

Voorwaarden:

- Heb je meerdere ontwerpen die je wilt inzenden? Geen probleem! Er is géén limiet aan het aantal ontwerpen waarmee je mee kunt doen. Je kunt echter wel maar hooguit één keer in de prijzen vallen met jouw inzendingen. 

- Let op Copyrightregels: jouw inzending mag geen kopie zijn van een reeds ander uitgebracht patroon. 

- Het ingezonden ontwerp mag niet eerder zijn gepubliceerd/gedeeld. 

- Bij het winnen van de 1e, 2e of 3e prijs gaat de ontwerper automatisch akkoord met het publiceren van zijn/haar patroon door Dani's Creaties in de vorm van een CAL of gratis online download op de website. Gedurende dit jaar mag het patroon niet op andere manieren gepubliceerd worden. 

* Tijdens de CAL worden patroondelen gratis gedeelt op de website en Social Media, zodat enthousiaste haaksters jouw patroon gratis kunnen meehaken! Dani's Creaties stelt garenpakketjes beschikbaar voor de CAL en verzorgd de gehele organisatie rondom de CAL. Jij als ontwerper blijft beschikbaar voor eventuele vragen/opmerkingen.

© 2017 - 2022 Dani's Creaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel