Verzending

Levertijden en bezorging

Bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen verzonden. Dit geldt voor zowel pakketten als patronen. 

 

Verzendkosten

Wij hanteren de volgende verzendkosten:

Nederland:  Pakketten binnen Nederland verzenden wij met PostNL. Voor brievenbuspost rekenen wij €3,95 Voor pakketpost is dit €5,95 Bij bestellingen vanaf €75,- rekenen wij geen verzendkosten.

België en Duitsland: voor brievenbuspost (DPD) rekenen wij €6,95. Voor pakketverzending (DPD) is dit €8,50. Bij bestellingen vanaf €100,- rekenen wij geen verzendkosten.

 

Foutief adres ingevuld

Controleer altijd je gegevens bij het invullen! Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestiging met daarin jouw gegevens. Controleer ook hier de gegevens en neem direct contact op als er iets onjuist is ingevuld. Zo kunnen wij de gegevens nog optijd wijzigen. 

Zodra je bericht hebt ongvangen dat jouw bestelling is verzonden, kunnen wij deze gegevens niet meer wijzigen. Pakketten met een onjuist adres komen in de meeste gevallen weer bij ons retour. Je kunt het pakket opnieuw door ons naar het juiste adres laten verzenden. Hiervoor worden opnieuw verzendkosten in rekening gebracht. Annuleren van de bestelling is ook mogelijk. De gemaakte verzendkosten worden dan in mindering gebracht op het door jou te ontvangen bedrag.

 

© 2017 - 2021 Dani's Creaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel